News

Taitamoon on ENO-verkkokoulun, Climate Joensuun sekä Pohjois-Karjalan maakuntaliiton yhteistyössä avautumassa uusi kierrätysmateriaalitukku, joka on palvelu päiväkodeille, kouluille sekä erilaisille harrasteryhmille. Tukusta voivat opettajat, kasvattajat ja ryhmänohjaajat hakea maksuttomasti kierrätysmateriaalia ja tarvikkeita
askarteluihin ja käsitöihin ryhmilleen. Saatavilla on eniten tekstiilimateriaalia, kuten kangaspaloja, nauhoja ja lankoja, mutta muutakin materiaalia löytyy vaihtelevasti saatavuuden mukaisesti.

Materiaalitukun avajaset ke 11.10.2023

Palvelua esitellään kohderyhmälle. Mukaan otetaan päiväkoti- ja koululaisryhmiä sekä opettajille, kasvattajille ja ohjaajille on oma avoimien ovien iltapäivä. Ohjelmassa on ohjattuja kierrätysaskartelupajoja sekä niin Taitamon että Kiertämön tiloihin ja toimintoihin tutustumista pienten tarjoilujen kera.

Aamupäivän ohjelma 9:30-11:00 on varattu koululaisryhmille (max. 2 ryhmää) ja iltapäivällä klo 14:00-18:00 on tukussa avoimet ovet opettajille, kasvattajille ja ohjaajille. Paikalla on koko tapahtuman ajan Taitamon henkilökuntaa sekä avajaisten yhteistyökumppaneita ständeineen. Pääset myös osallistumaan materiaalitukun nimikilpailuun!

Tapahtumaan on ilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Osoite paikanpäälle: Salpakatu 1, 80100 Joensuu.

Lisätietoja:

Sanna Louhelainen/ Taitamo

sanna.louhelainen@joensuu.fi

0504107684

Maire Turunen / ENO-verkkokoulu

maire.turunen@enoprogarmme.org

050 3666555

Palvelu on luotu osana CircWaste hankkeen RENET uudelleenkäyttöverkoston toimintaa. Mukana yhteistyössä on ENO-verkkokoulu, Climate Joensuu sekä Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Lue aiheesta lisää blogistamme: 

Reijolan koulussa loihditaan taruhahmoja Kiertämön avustamana