News

Tiedote 7.11.2022

Tiedote PDF muodossa tästä

Kutsu Pohjois-Karjalan alueelliseen ympäristökasvatusverkostoon sekä sen ensimmäiseen tapaamiseen!

Hei kaikki Pohjois-Karjalan keskeiset ympäristökasvatusalan toimijat ja tekijät! Meillä ENO-verkkokoulussa on ilo ilmoittaa meneillään olevasta ELY-keskuksen rahoittamasta hankkeesta, jossa on tarkoitus koota yhteen pysyvä Pohjois-Karjalan alueellinen ympäristökasvatuksen yhteistyöverkosto. Verkosto on avoin kaikille kiinnostuneille ja se tulee järjestämään yhteisiä verkostoitumis- ja suunnittelukokoontumisia, toimintaa ja aktiviteetteja tukien niin varhaiskasvattajia, opettajia, ohjaajia, ympäristökasvattajia kuin asiantuntijoita arjen ympäristökasvatustyössä. Puolitoista vuotta kestävän hankkeen aikana luodaan Pohjois-Karjalan ympäristökasvatusverkostolle jäsenten toiveiden mukainen toimintamalli, joka varmistaa verkoston toiminnan pysyvän jatkumisen hankkeen jälkeen.

Pohjois-Karjalan ympäristökasvatusverkoston toiminta käynnistetään tapaamisella, joka pidetään Joensuun Tiedepuistossa pe 27.1.2023 klo 12:30-15:30. Ohjelmassa on toiminnan esittelyä, suunnittelua ja verkostoitumista. Tarkempi ohjelma tulee hieman lähemmin ilmoittautuneille.

Voitte ilmoittautua tapahtumaan alla olevasta linkistä jo nyt. Lomakkeella voitte myös vinkata meille muita henkilöitä ja/tai tahoja, joita verkoston toimintaan olisi hyvä kutsua. Voit toki antaa ehdotuksiasi meille myös vastaamalla tähän sähköpostiin. Voit myös välittää tätä kutsua sopiville henkilöille/tahoille.

Ilmoittaudu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf84RcDlJn1VaNi6UeTLoAk5Tu20wuyy6n2uHSiDh6UNXy4Ig/viewform

Yhteistyöterveisin,

Maire Turunen -projektikoordinaattori ENO-verkkokoulusta

& työryhmä:

Kaija Saramäki – ENO-verkkokoulun puheenjohtaja

Vilma Lehtovaara – koordinaattori, Pohjois-Karjalan Biosfäärialue hanke

Mari Wikholm – luontopedagogi, Kuopion luonnontieteellinen museo

Tiedote PDF muodossa tästä